Pc reparatie & Analyse

Custom Gaming bouwt niet alleen de beste gaming pc’s, wij zijn ook hét adres voor optimalisatie, upgrade en reparatie van je computer.

Na onze analyse van je pc sturen wij een rapport met onze analyse van de problemen en hoe deze kunnen worden opgelost inclusief het kostenplaatje. Simpele oplossingen worden meteen uitgevoerd, en hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht.

Indien er wel kosten gerekend dienen te worden voor de reparatie zullen wij je altijd eerst vragen voor goedkeuring voordat wij de reparatie gaan uitvoeren.

Reparatie en optimalisatie van jouw computer

Voor de analyse betaal je eenmalig 109 euro aan onderzoekskosten. Hierin zit verzending heen en terug reeds verwerkt. Wij sturen je een label waarmee je gratis de pc naar ons op kunt sturen. Na analyse en eventuele reparatie sturen wij je pc gratis terug.

In het geval van een simpele oplossing voor uw reparatie worden geen extra kosten in rekening gebracht. Mocht de reparatie ingewikkelder zijn, bijvoorbeeld omdat een onderdeel kapot is, dan zullen wij een offerte naar je toesturen met de prijzen voor de onderdelen die vervangen dienen te worden, inclusief montage en installatie. Alleen bij akkoord zullen we de uitvoering ervan realiseren.

repair
Pc repareren / analyseren

PC upgraden

Als het kostenplaatje van de reparatie aan de hoge kant is, kunnen we indien gewenst een voorstel maken voor een upgrade van je computer.

Op deze manier kun je flink besparen in vergelijking met het kopen van een compleet nieuwe pc. Alle onderdelen die nog bruikbaar zijn worden dan hergebruikt, en onderdelen die defect zijn of aan een upgrade toe zijn worden vervangen. Hierdoor kun je weer optimaal gebruik maken van je computer.

Ook hiervoor geldt dat wij je op voorhand een offerte sturen voor de aanbevolen upgrades, en alleen bij jouw goedkeuring aan de slag zullen gaan. Wij zullen volledig met jou afstemmen wat je wensen en behoeftes zijn, en dit meenemen in ons voorstel aan jou!

Upgrade AANVRAAGformulier

Het kan natuurlijk zijn dat je pc niet aan vervanging, maar gewoon aan een upgrade toe is. Daarom bieden wij ook de Custom Gaming Upgrade Service aan. Met deze service kunt je jouw pc laten pimpen, oplappen en tunen door onze ervaren experts. Het enige wat jij hoeft te doen is het formulier invullen. We nemen binnen 24 uur contact met je op.


Let op: Je bestanden zijn altijd je eigen verantwoordelijkheid!
Zorg ervoor dat je voor de zekerheid een backup maakt voordat je de pc naar ons opstuurt.

  • Beschrijf zo gedetailleerd mogelijk welke PC je nu hebt. Het gemakkelijkste is om een factuur of een orderbevestiging met alle specificaties te uploaden, maar je kunt het ook uittypen in het veld hieronder.
  • Drop files here or

Back-up van alle data

Als je je pc voor reparatie naar ons toestuurt kunnen wij ook gratis back-ups voor u maken, ook als de harde schijf waar de data op staat stuk is. Wij zorgen ervoor dat uw data gered wordt. er dient alleen een vrije schijf aanwezig te zijn die volledig functioneel is of we bestellen een nieuwe schijf voor u waarnaar we deze data kunnen kopiëren. Je oude schijf ontvang je altijd terug van ons, en wij gaan uiterst voorzichtig om met jouw persoonlijke data. Alles wordt 1 op 1 doorgezet naar je nieuwe schijf. Wij zetten geen enkel bestand op een ander medium zodat je privacy gewaarborgd blijft.

Wat gebeurt er met de defecte hardware?

Custom Gaming stuurt standaard alle defecte hardware mee terug. Indien gewenst vernietigen wij deze voor je, maar dat gebeurt uiteraard alleen met jouw uitdrukkelijke goedkeuring.

Pc repareren / analyseren