PC REPARATIE & ANALYSE

Laat uw PC repareren door Custom Gaming. Wij onderzoeken uw gehele computer en detecteren welke problemen er zijn en hoe deze kunnen worden opgelost. Na onze analyse van uw PC, sturen wij u een rapport met onze analyse van de problemen en hoe deze kunnen worden opgelost inclusief het kostenplaatje. Simpele oplossingen worden meteen uitgevoerd en hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht. Indien er wel kosten gerekend moeten worden voor de reparatie, zullen wij u altijd eerst vragen voor goedkeuring voordat wij de reparatie gaan uitvoeren.

Kosten Voor Analyse en Reparatie van uw Computer

Voor de analyse betaalt u eenmalig 109 euro aan onderzoekskosten, in deze kosten zit al verzending heen en terug verwerkt. Wij sturen u namelijk een label waarmee u gratis uw PC naar ons op kunt sturen. Na analyse en eventuele reparatie, sturen wij uw PC gratis terug.

In het geval van een simpele oplossing voor uw reparatie, worden geen extra kosten in rekening gebracht. Mocht de reparatie ingewikkelder zijn, bijvoorbeeld omdat een onderdeel kapot is, dan zullen wij een offerte naar u toesturen met de prijzen voor de onderdelen die vervangen dienen te worden inclusief montage en installatie. Alleen bij akkoord zullen we de uitvoering ervan realiseren.

PC Upgraden

Als het kostenplaatje van de reparatie aan de hoge kant is, kunnen we u ook indien gewenst een voorstel maken voor een upgrade van uw computer. Op deze manier kunt u kosten besparen in vergelijking met het kopen van een nieuwe PC. Alle onderdelen die nog bruikbaar zijn worden dan hergebruikt en onderdelen die kapot zijn of aan een upgrade toe zijn worden vervangen, waardoor u weer optimaal kunt geniet van uw PC. Ook hiervoor geldt dat wij u op voorhand een offerte sturen voor de aanbevolen upgrades en alleen bij goedkeuring door u aan de slag zullen gaan. Wij zullen volledig met u afstemmen wat uw wensen en behoeftes zijn en dit meenemen in ons voorstel aan u.

Upgrade formulier

Het kan natuurlijk zijn dat je PC niet aan vervanging, maar gewoon aan een upgrade toe is. Daarom bieden wij ook de Custom Gaming Upgrade Service aan. Met deze service kunt je jouw PC laten pimpen, oplappen en tunen door onze ervaren experts. Het enige wat jij hoeft te doen is het formulier invullen. We nemen binnen 24 uur contact met je op.


Let op: Je bestanden zijn je eigen verantwoordelijkheid. Zorg ervoor dat je voor de zekerheid een backup maakt voordat je de PC naar ons opstuurt!

1) Wat is je e-mail adres?

2) Welke PC heb je nu?

3) Wat zijn de specificaties van je pc?

Beschrijf zo gedetailleerd mogelijk welke PC je nu hebt. Het gemakkelijkste is om een factuur of een orderbevestiging met alle specificaties te uploaden, maar u kunt het ook uittypen in het veld hieronder.

Upload bestanden / foto's voor toelichting

Bestanden / foto's Uploaden

4) Wat wil je er mee gaan doen?

5) Welk budget heb je in gedachten?

Back-up van alle data

Als u uw PC voor reparatie naar ons toestuurt, kunnen wij ook gratis back-ups voor u maken. In veel gevallen ook wanneer de harde-schijf waar de data op staat stuk is. Wij zorgen ervoor dat uw data gered wordt, er dient alleen een vrije schijf aanwezig te zijn die volledig functioneel is of we bestellen een nieuwe schijf voor u waarnaar we deze data kunnen kopiƫren. Uw oude schijf ontvangt u altijd terug van ons en wij gaan uiterst voorzicht om met uw persoonlijke data. Alles wordt 1 op 1 doorgezet naar uw nieuwe schijf, wij zetten geen enkel bestand op een ander medium zodat uw privacy gewaarborgd blijft.

Wat gebeurt er met de defecte hardware

Custom Gaming stuurt standaard alle defecte hardware mee terug. Indien gewenst vernietigen wij deze voor u. Dit gebeurt uiteraard alleen met uw goedkeuring.