Over Custom Gaming

Custom Gaming is de ‘boetiek computerwinkel’ die zich richt op de bouw van zeer hoogwaardige game pc’s, gericht op de Europese markt. Wij zijn échte computerfanaten met een passie voor het ontwikkelingen en bouwen van de beste gaming computers ter wereld. Custom Gaming biedt een breed scala aan mogelijkheden, je eigen systeem samenstellen of een keuze maken uit de door onze specialisten samengestelde vaste modellen.

Stel nu zelf je game PC samen met onze premium selectie aan game PC hardware!

Maak een keuze uit een van onze zeer populaire vaste gaming modellen!

Meer over Custom Gaming

Custom Gaming is gevestigd in Raalte Nederland. Dankzij onze gunstige locatie kunnen wij gebruik maken van de logistieke expertise van ons moederbedrijf. Hierdoor kunnen wij onze high end gaming pc’s snel en effectief bij onze klanten krijgen. Onze technici hebben jarenlange ervaring en zijn de besten in hun vakgebied. Ze garanderen dat u een perfecte maatwerk game pc ontvangt welke volledig aan uw wensen en eisen voldoet.

Wat doet Custom Gaming

Naast het bouwen van volledig op maat gemaakte game computers richten we ons tevens op de ontwikkeling van nieuwe hard- en software waarmee we onze game pc’s nog verder kunnen verbeteren en nog beter kunnen onderscheiden.

We streven altijd naar perfectie als het om game computers gaat. Daarom bieden we onze klanten de meest hoogwaardige game pc’s, bestaande uit onderdelen van hoge kwaliteit. Bovendien bieden we premium service en korte levertijden. Bent u benieuwd in welke regio’s wij werkzaam zijn? Bekijk onze contact informatie.