Game PC Hardware

Al sinds het begin van ons bestaan zetten wij onze tanden in de uitdaging om de beste Game Pc’s bouwen en te verkopen. Wij halen het maximale uit onszelf en de hardware om dit keer op keer te bewijzen. Bij ons krijg je ook alleen maar de mogelijkheid om te kiezen voor premium onderdelen. Alle onderdelen die wij in onze Game PC configurator hebben zijn door onze specialisten in handen genomen en goedgekeurd. Kortom: bij Custom Gaming staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij zorgen ervoor dat ieder onderdeel de benodigde testen doorstaat om de kwaliteit van het onderdeel te kunnen waarborgen.

Stel nu zelf je game PC samen met onze premium selectie aan game PC hardware!

Maak een keuze uit een van onze zeer populaire vaste gaming modellen!

Custom Gaming waterkoeling

Een koude omgeving is een wolf niet vreemd. We bouwen systemen waarin koeling de boventoon voert. Hiermee laten wij met elke pc zien waar we goed in zijn. Het samenstellen van een high-end systeem dat tot het uiterste gaat is namelijk nog niet zo eenvoudig. Iedere op maat gemaakte watergekoelde computer wordt op voorhand samen met de klant uitgedacht om vervolgens met uiterste precisie gebouwd te worden. Wat wij doen is écht uniek! Daarbij zijn wij de enige pc-bouwer in Nederland met waterkoeling van deze kwaliteit.

Samenwerking met EKWB

Bij onze watergekoelde Game Pc’s wordt uitsluitend gebruik gemaakt van premium onderdelen van EK Waterblocks. Dit bedrijf is leidend op het gebied van waterkoeling onderdelen. Door nauwe banden met dit geweldige bedrijf geeft ons de mogelijkheid om de nieuwste waterkoeling onderdelen in handen te krijgen en te testen. Wij zorgen er op deze manier voor dat je altijd het beste van het beste krijgt.