Kwaliteit & Testing van jouw game pc

Bij game PC-onderdelen van hoge kwaliteit hoort natuurlijk ook een test van hoge kwaliteit. De selectie aan onderdelen die wij aanbieden is gemaakt op basis van de kennis van onze product specialisten. Bij Custom Gaming worden alle pc’s uitvoerig getest en geoptimaliseerd om het maximale te halen uit de gebruikte hardware. Zo staan wij garant voor het afleveren van game pc’s die doen wat ze moeten doen: games draaien op de hoogst haalbare grafische instellingen!

Stel nu zelf je game PC samen met onze premium selectie aan game PC hardware!

Zelf samenstellen

Maak een keuze uit een van onze zeer populaire vaste gaming modellen!

Vaste Modellen

Premium Service

Naast optimale systemen bieden we ook optimale klantenservice, waar je naast chatten, bellen en mailen zelfs tijdens het bouwen van je pc-foto’s kunt krijgen via WhatsApp! Wij zijn er namelijk van overtuigd dat de ultieme game ervaring niet alleen beperkt moet blijven tot het gamen op een gloednieuwe game PC.

Wij vinden namelijk dat het eerste contact met ons meteen moet kloppen. Wij doen er dus alles aan om een gehoor te geven aan je wensen en je te helpen om tot de beste keuzes te komen.

Premium Testing

Alle high end onderdelen moeten goed getest worden. Daarom bouwen wij onze systemen met veel aandacht en gaan wij vervolgens aan de slag met het zeer geavanceerde testproces. Wij zorgen ervoor dat je alle nieuwste PC-drivers en updates hebt geïnstalleerd en dat alle hardware uitvoerig is getest. Dit door middel van een zeer intensieve stresstest die alle onderdelen tegelijkertijd op de proef stelt.

Omdat dit een nogal overdreven en onrealistische belasting is voor een game pc, weten wij zeker dat game pc 100% in orde is als hij de test doorstaat! Ook zorgen wij in ons installatieproces ervoor dat jij je favoriete programma’s zoals Steam, Origin en Epic Launcher al hebt geïnstalleerd. Zo hoef je echt alleen nog maar in te loggen en je games te downloaden!