Gaming pc

Een gaming pc is een pc die volledig is toegespitst op gaming. Het verschil tussen een gewone pc en een gaming pc zit hem vooral in de power en bouwkwaliteit van de onderdelen. Door de premium gaming hardware van Custom Gaming kun jij lekker vloeiend gamen en evengoed je schoolwerk netjes afwerken. Een echte goede gaming pc opent dus alle deuren voor je. Je kan er werkelijk alles mee doen wat met een computer mogelijk is!

Stel nu zelf je game PC samen met onze premium selectie aan game PC hardware!

Zelf samenstellen

Maak een keuze uit een van onze zeer populaire vaste gaming modellen!

Vaste Modellen

Waarom een gaming pc van Custom Gaming?

Wat een gaming pc van Custom Gaming anders maakt is het feit dat ze altijd perfect in orde zijn. Op zowel een zelf samengestelde gaming pc als een van onze vaste modellen of laptops zal je weinig kunnen aanmerken. Omdat we begrijpen dat een nieuwe gaming pc een flinke investering is zorgen wij ervoor dat hij dus mooi in elkaar zit.

Daarbij zorgen wij ervoor dat de ‘cable management’ van je nieuwe gaming pc puntgaaf is. Ook zal je merken, wanneer je je nieuwe gaming pc thuis ontvangt, dat je zelf alleen nog maar je favoriete games hoeft te installeren.

Je eigen gaming pc samenstellen

Je eigen gaming pc samenstellen blijft wat ons betreft toch de leukste manier om aan een vette gaming pc te komen. In onze configurator vind je alleen de beste high end onderdelen. We richten ons op het high end segment voor iedereen met een tof budget .

Een gaming pc kan namelijk behoorlijk variëren in prijs. Je betaalt namelijk niet alleen voor kwaliteit maar ook voor de looks van de onderdelen. Zie jij een onderdeel met RGB-verlichting, dan zal deze vast duurder zijn dan een onderdeel zonder verlichting. Bij het samenstellen van je gaming pc let je natuurlijk op de kwaliteit van de onderdelen maar hij mag er ook best een beetje mooi uitzien. Je kijkt er immers bijna iedere dag naar! Toch?