Systemen van Custom Gaming

Welkom bij Custom Gaming! Wij zijn dé specialist op het gebied van de meest unieke game pc’s.

Op deze website stellen we jou in staat om via onze configurator zelf jouw perfecte game pc samen te stellen.

Custom gaming is de game specialist van de Benelux. Mocht je op zoek zijn naar een van onze pre-built game pc’s, kun je ook terecht bij onze partner met een enorme keuze uit wel 25 modellen. Deze modellen zijn samengesteld op basis van de kennis van gamers uit de hele Benelux.

Wat maakt een game pc een game pc? Is elke computer met snelle hardware een game pc? Wij vinden van niet. Een game pc is een pc die van top tot teen is toegespitst op gaming. Dat betekent de snelste hardware van de hoogste kwaliteit en uitsluitend van topmerken, de mooiste designs, de beste assemblage met het mooiste cable-management, en de beste koeling voor maximale prestaties en levensduur van jouw game pc.

Wij van Custom Gaming zijn zelf ook gepassioneerde gamers met een passie voor hardware. Wij tackelen elke dag weer de uitdaging om zo veel mogelijk mensen aan een zo mooi mogelijke pc te helpen, perfect afgestemd op hun wensen. Dat doen we door middel van onze geweldige configurator, met het beste en mooiste assortiment.

Kun je geen keuze maken via onze configurator? Kijk dan eens naar onze pre-built modellen. Bij deze modellen hebben wij alle hardware geslecteerd voor een perfecte balans tussen prijs, prestaties en functionaliteit.

Stel nu zelf je game pc samen met onze premium selectie aan game pc hardware!

Zelf samenstellen

Maak een keuze uit een van onze zeer populaire pre-built gaming modellen!

Pre-built pc’s

Zelf jouw game pc samenstellen

Bij Custom Gaming staat jouw behoefte centraal, en kun je onze configurator gebruiken om zelf jouw eigen game computer samen te stellen.

Of je nu veel verstand hebt van computerhardware, of nog wel wat meer kennis wilt opdoen: wij nemen je mee in onze game pc configurator bij de hand en leggen je alles stap voor stap uit!

Je start bij ons altijd met het kiezen van een behuizing. Vervolgens bouw je van daar uit stap voor stap jouw pc in een logische volgorde. Je bepaalt dus zelf alle onderdelen zodat jouw game pc perfect aansluit bij je wensen en de eisen van jouw favoriete games!

Onze pre-built game pc modellen

Naast het zelf samen stellen van jouw droom game pc kun je ook altijd kiezen voor een van onze vaste modellen, onze pre-built pc’s. Deze game pc modellen zijn met zorg samengesteld om jou de beste game-ervaring te bieden voor de beste prijs.

Onze vaste game pc modellen variëren in prijs. Zo kun je altijd de keuze maken die het beste past bij jouw budget voor je nieuwe game pc.