Game pc upgrade

Als je een game pc upgrade wilt laten uitvoeren zit je hier goed. Wij geven je het beste advies op wat je zou kunnen doen om je huidige game pc weer extra power te geven. Wanneer je dus een game pc upgrade aanvraagt zullen wij je eerst vragen wat er op dit moment in je game pc zit. Vervolgens zullen wij checken of het mogelijk is om een game pc upgrade uit te voeren.

Ben jij benieuwd naar wat je kan doen om je game pc weer nieuw leven in te blazen? Vraag dan nu om vrijblijvend advies aan bij een van onze game pc upgrade experts!

Bekijk ook onze game pc’s

Upgrade formulier

Het kan natuurlijk zijn dat je PC niet aan vervanging, maar gewoon aan een upgrade toe is. Daarom bieden wij ook de Custom Gaming Upgrade Service aan. Met deze service kunt je jouw PC laten pimpen, oplappen en tunen door onze ervaren experts. Het enige wat jij hoeft te doen is het formulier invullen. We nemen binnen 24 uur contact met je op.


Let op: Je bestanden zijn je eigen verantwoordelijkheid. Zorg ervoor dat je voor de zekerheid een backup maakt voordat je de PC naar ons opstuurt!

  • Beschrijf zo gedetailleerd mogelijk welke PC je nu hebt. Het gemakkelijkste is om een factuur of een orderbevestiging met alle specificaties te uploaden, maar je kunt het ook uittypen in het veld hieronder.
  • Drop files here or

Game pc upgrade – hardware

Een game pc upgrade bij Custom Gaming is eigenlijk heel eenvoudig. Je geeft op onze website aan welke onderdelen je wilt upgraden. Vervolgens gaan wij kijken wat de mogelijkheden zijn en bij akkoord gaan wij de upgrade in jouw game pc bouwen.

Wanneer hij klaar is krijg je hem teruggestuurd en is hij voorzien van de laatste updates en gaming optimalisaties. Wanneer mogelijk plaatsen wij je oude, bruikbare onderdelen terug in je game pc. Als er onderdelen overblijven dan kun je aangeven of je deze terug wilt. Als je ze niet terug wilt dan zorgen wij ervoor dat deze opgeruimd worden. Natuurlijk wordt je systeem na de upgrade van binnen en buiten helemaal schoongemaakt.

Lees verder over onze service en advies

Game pc upgrade – software

Als jij een game pc hebt die niet meer optimaal werkt kun je ook een softwarematige game pc upgrade aanvragen. Wij zorgen er daarbij voor dat je systeem volledig schoon is en weer optimaal presteert. We controleren het systeem dus op malware en virussen met de beste tools op de markt. Daarnaast voeren wij diagnostische tests uit die ervoor zorgen dat eventuele fouten in je systeem worden opgespoord. Ook bij een software game pc upgrade maken wij het systeem van binnen en van buiten helemaal schoon. Benieuwd naar wat we voor jou kunnen regelen? Neem dan nu contact met ons op!

Bekijk onze game pc service