AMD Ryzen 7 Game PC

Een AMD Ryzen 7 Game PC is een echte alleskunner. Ryzen 7 chips bevatten standaard 8 cores en 16 threads, maar hun snelheden variëren. Wel zijn ze allemaal overklokbaar, mits gecombineerd met een B350 of X370 moederbord. Of je nou wilt gamen of foto’s of video’s bewerken, met deze processors heb je altijd genoeg power in huis en tegen een hele aantrekkelijke prijs!

Game pc logo ryzen

AMD’s nieuwe RYZEN CPU’s variëren van budget-vriendelijke quadcores tot supersnelle 32-cores! Goede prijs/prestatie verhouding en super multicore prestaties.

  • Game prestatie
  • Professioneel
Stel nu samen vanaf

Waarom een Ryzen 7 Game PC?

AMD’s nieuwe Ryzen 7 CPU’s brengen een hoop cores en een hoop rekenkracht tegen een zachte prijs en met een relatief laag verbruik. Hierdoor kun je al een PC acht cores in huis halen tegen een lage prijs én zonder dat je een dure koeler nodig hebt. Hierdoor is Ryzen 7 geschikt voor zowel foto- en videobewerking als voor gaming en het streamen van games. Ben je op zoek naar een PC puur voor gaming? Dan is Intel’s Coffe Lake platform de beste keuze! Bedenk je dus goed of de Ryzen 7 game PC geschikt is voor jou!

PurpleBuild

Wat houdt AMD Ryzen in?

Ryzen chips zijn de nieuwste processors van AMD die gebruik maken van hun nieuwe ZEN architectuur. Elke Ryzen processor bestaat uit CCX modules die verbonden zijn via de “Infinity Fabric”. Deze CCX modules bestaan elk uit vier cores. Door deze opbouw van de CPU kan AMD de prijs van deze CPU’s heel aantrekkelijk houden.

AMD Ryzen 7 game PC samenstellen

AMD Ryzen processors zijn in principe niet veeleisend, ondanks hun hoge aantal cores hebben ze namelijk een vrij laag verbruik. Een simpele voeding en moederbord voldoen al, maar als je wilt overklokken zul je een B350 of X370 moederbord nodig gaan hebben in combinatie met minimaal een RM650X. Verder is de snelheid van de Infinity Fabric in de CPU afhankelijk van de snelheid van het werkgeheugen dat je kiest. Ga hier dus voor de snelste geheugenkit die in je budget past. Als je nog vragen hebt of hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Onze Customer Support medewerkers zijn stuk voor stuk gepassioneerde experts die je graag helpen!

AMD Ryzen 7 Game PC 1
AMD Ryzen 7 Game PC 2
AMD Ryzen 7 Game PC 3

Waarom een Ryzen 7 game PC kopen bij Custom Gaming?

Wij van Custom Gaming verdiepen ons als geen enkele andere aanbieder in de hardware die we aanbieden en weten altijd een goede antwoord te geven op je vraag. Beter advies vind je nergens! Verder bieden we uitgebreide service, vier jaar garantie en gratis verzending op alle game PC’s! Kies je voor Custom Gaming, dan kies je voor kwaliteit!