Game pc op maat

Wil je een game pc op maat kopen? Custom Gaming biedt de mogelijkheid zelf je game pc volledig op maat samen te stellen. Niemand is hetzelfde en iedereen stelt eisen aan zijn computer. Zorg er daarom voor dat jouw game pc op maat aan al deze wensen en eisen voldoet. Bij ons kun je je game pc zelfs tot in de kleinste details samenstellen, geen beperkingen, geen concessies, alléén hetgeen wat jij graag wilt hebben! Wij leveren de beste kwaliteit game computers en maken uitsluitend gebruik van A-merk componenten. Zo ben je verzekerd van een betrouwbaar systeem. Stel je game pc op maat samen met behulp van onze uitgebreide configurator en bestel vandaag nog je high-end game computer. Een op maat gemaakte game computer kopen was nog nooit zo eenvoudig.

Stel nu zelf je game PC samen met onze premium selectie aan game PC hardware!

Zelf samenstellen

Maak een keuze uit een van onze zeer populaire vaste gaming modellen!

Vaste Modellen

Zelf je pc op maat samenstellen

Met de configurator van Custom Gaming stel je binnen enkele minuten je volledig op maat gemaakte pc samen. Het voordeel hiervan is dat je geen onnodige componenten in je game pc hebt zitten die in een standaard game pc zoals de intel game pc en amd game pc vaak wel zitten. Met een game pc op maat kun je dit helemaal zelf bepalen. Wanneer je de juiste behuizing hebt gekozen kun je kiezen uit diverse aanvullende componenten zoals een processor, videokaarten, harde schijven maar ook een geluidskaart of ventilatoren behoort tot de mogelijke opties! Bij de aanschaf van een computer op maat krijg je altijd 2 jaar garantie. Dit betekent dat wanneer het systeem een defect mocht oplopen, wij deze met spoed repareren en zo snel mogelijk weer bij u afleveren. Geen maanden wachten op de reparatie van uw systeem, wij zorgen ervoor dat je snel weer aan de slag kunt. Een game pc op maat is de perfecte oplossing wanneer je weet wat je wilt!

Computer op maat laten samenstellen

Custom Gaming biedt ook de mogelijkheid om een computer om maat te laten samenstellen. Aan de hand van jouw wensen stellen wij een pc op maat samen die aan al deze eisen voldoet. Custom Gaming geeft vrijblijvend advies over welk systeem het beste is voor de games die jij graag wilt spelen. Daarnaast houden we meteen rekening met eventuele upgrades die in een later uitgevoerd moeten kunnen worden. De prijs van een game pc is zo laag of zo hoog als jij dat wilt, dat is nou juist het mooie van een game pc op maat. Wil je een budget game pc of wil je het beste van het beste? Dit is geen probleem! Geniet van alle vrijheid en creëer een game pc waar jij je prettig bij voelt! Staat het gewenste onderdeel niet bij de keuze in onze configurator? Neem dan contact met ons op via live-chat, per telefoon of stuur e-mail en wij zorgen ervoor dat je dit onderdeel toch in jouw game pc gemonteerd krijgt. De ultieme game pc bouwen is immers ons vak!