Game pc builder van Custom Gaming

Onze game pc builder tool, of zoals wij hem noemen: de configurator, is een tool waarmee jij zelf je game pc van top tot teen zelf kan samenstellen. De game pc builder geeft je de vrijheid om dus zelf de game pc van je dromen samen te stellen. Je begint altijd met het kiezen van de chipset. Daarna kies je de behuizing die je wilt hebben en ga je zelf kiezen welke processor, videokaart en alle andere benodigde onderdelen in je nieuwe game pc gaan. Mis je een onderdeel? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij zullen dan voor je kijken wat we voor je kunnen regelen om je dromen helemaal waar te maken!

Stel nu zelf je game PC samen met onze premium selectie aan game PC hardware!

Maak een keuze uit een van onze zeer populaire vaste gaming modellen!

Hoe werkt de pc builder / configurator?

De game pc builder / configurator is bedoeld voor mensen die redelijk wat kennis hebben van hoe een game pc in elkaar zit. Enige basiskennis van game computer hardware is dus wel een vereiste. Wel beiden wij je simpele en toegankelijke informatie in de vorm van video’s. Hiermee helpen wij je bij het begrijpen van wat bepaalde onderdelen doen. Als jij een selectie maakt dan checkt de configurator automatisch of de keuze die je maakt goed is. Als er iets niet helemaal klopt dan krijg je een melding die je adviseert op de samenstelling van je game pc aan te passen.

De onderdelen in de pc builder

Wij maken in onze pc builder uitsluitend gebruik van premium onderdelen. Zodra jij dus je game pc gaat samenstellen krijg je dus een breed aanbod aan high end producten die jou game pc tot een echte topper maken. Ons assortiment wordt bepaald door onze productspecialisten met heel veel ervaring en kennis over game pc hardware. Ook volgen wij op de voet de nieuwste ontwikkelingen in de game pc hardware industrie. Dit zorgt ervoor dat wij altijd een stapje voor zijn op onze concurrent. Dit in combinatie met onze geavanceerde game pc builder / configurator maakt het samenstellen van je game pc bij Custom Gaming tot een geweldige ervaring.