Game PC behuizing

Een game pc behuizing wordt in de game wereld ook vaker game pc case of game pc kast genoemd. Het verschil tussen een game pc behuizing en een normale pc behuizing zit hem voornamelijk in de look en feel van de behuizing. Een game pc behuizing is geen must, maar wil jij je game room ook een gaming uitstraling geven dan mag een speciale behuizing natuurlijk niet ontbreken. Een game pc behuizing heeft een mooie design en is vaak voorzien van interne verlichting die je game pc een unieke look geeft die mede gamers kunnen waarderen. Bij Custom Gaming koop je een game pc behuizing altijd in combinatie met een game pc setup. We hebben ruime keuze in behuizing modellen. Game pc behuizingen koop je eenvoudig online bij CustomGaming.nl

Een pc behuizing kiezen

Pc behuizing modellen zijn er in verschillende soorten en maten. Zo zijn er kleine maar ook zeer grote cases. De keuze van een pc behuizing is geheel afhankelijk van de hoeveelheid hardware die je in je game pc gaat plaatsen. Bij het kiezen van een computer behuizing kijk je voornamelijk naar de ondersteuning van de moederbord formfactors zoals bij de M-ITX, M-ATX, ATX en E-ATX cases. De E-ATX case is een speciale pc behuizing die een stuk groter is.

De meeste game pc cases ondersteunen de eerste 3, want ATX is de standaard. Daarnaast is het belangrijk om te kijken hoeveel hard-drive sloten en optische drives in de behuizing geplaatst kunnen worden. De high-end hardware in een game pc kan nogal wat warmte produceren, daarom is een goede koeling van essentieel belang om optimale prestaties te kunnen leveren.

Naast de praktische zaken wil het oog natuurlijk ook wat. De keuze van de uitstraling van de game pc is een kwestie van smaak. Hier kunnen wij natuurlijk niet in adviseren. Zo heb je cases met of zonder vensters, stille of normale ventilatoren maar ook met of zonder verlichting. Die keuze is geheel aan jou. Wanneer je de pc behuizing van je game pc gaat kiezen kan de configurator van Custom Gaming je hier een handje bij helpen. Ons systeem geeft precies aan welke onderdelen wel en welke niet in de door jouw gekozen pc behuizing passen. Eenvoudiger kan het bijna niet!

PurpleBuild

Zakelijke computerbehuizing

Bij Custom Gaming hebben we ook zakelijke computerbehuizingen, bij een zakelijke computer behuizing gaat het voornamelijk om de hoeveelheid geluid die er geproduceerd word. Wanneer je op je werk bent wil je natuurlijk geen luidruchtige PC naast je hebben staan blazen. Daarom is een zakelijke computerbehuizing in veel gevallen voorzien van stille ventilatoren en geluiddempend materiaal aan de binnenzijde waardoor het geluid drastisch wordt gereduceerd. Het is dan wel belangrijk om een stille processor koeler (bijvoorbeeld de Nocuta NH-D15) en videokaart te nemen (bijvoorbeeld van MSI, dit zijn de stilste op dit moment). Doe je dit niet dan kan het geluid nog niet voldoende gereduceerd worden. Custom Gaming is specialist in het samenstellen van computersystemen en levert de hoogste kwaliteit en beste service. Stel je eigen systeem samen of laat het door ons uitvoeren. Wil je meer informatie? Wij adviseren je graag over de mogelijkheden van een computer op maat!

AMD Ryzen 7 Game PC 1
AMD Ryzen 7 Game PC 2
AMD Ryzen 7 Game PC 3

Online uw game PC behuizing

Bij Custom Gaming kun je online je pc behuizing kopen. Binnen enkele, eenvoudige stappen heb je de ideale behuizing gekocht. Tijdens deze stappen heb je de mogelijkheid om je eigen behuizing samen te stellen. De kosten voor de game pc behuizing kunnen wij laag voor je houden. Omdat wij alles alleen online aanbieden, kunnen wij de kosten laag houden en jou dus ook een scherpe prijs bieden. Dit doet niets of aan de kwaliteit, wij garanderen een hoge kwaliteit van de behuizing. Heb je vragen over het bestelproces van de pc behuizing? Neem dan contact met ons op via de live-chat of telefoon.

Custom Gaming – uitgebreid online aanbod

Custom Gaming staat bekend om de online verkoop van game pc’s. Het bijzondere is dat je deze game pc’s volledig naar eigen wens kunt samenstellen. Maar dat is niet alles, wij bieden ook diverse accessoires en voeren reparaties uit. Dus als je op zoek bent naar accessoires om je game pc behuizing compleet te maken, ben je bij ons ook aan het juiste adres. Je kunt onder andere monitoren, toetsenborden en muizen online kopen. Heb je een probleem met je pc behuizing? Dan lossen wij deze graag van je op! Wij analyseren het probleem en voeren de reparatie pas uit op het moment dat jij akkoord bent met het kostenplaatje.