Game pc advies

Ben je op zoek naar persoonlijk game PC advies? Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander waar een gamecomputer écht aan moet voldoen. Custom Gaming is zich ervan bewust dat elke gamer een andere game computer verwacht. Elke gamer speelt zijn game op zijn eigen manier en heeft dus andere eisen aan zijn game computer. De een is op zoek naar een game pc met uitmuntende grafische weergaves en de ander is op zoek naar en super snelle pc om de nieuwste games te kunnen spelen. Custom Gaming geeft vrijblijvend game pc advies op maat. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Stel nu zelf je game PC samen met onze premium selectie aan game PC hardware!

Maak een keuze uit een van onze zeer populaire vaste gaming modellen!

Onze werkwijze

De keuze voor een game PC die volledig aansluit bij jouw wensen is niet altijd gemakkelijk. Wanneer je contact met ons op neemt gaan we samen op zoek naar de computer die bij jouw eisen en wensen past. We bekijken eerst of er een standaard model beschikbaar is welke binnen jouw eisenpakket past. Wanneer er geen standaard model is wat aan jouw eisen en wensen voldoet gaan we een game computer samenstellen die wel exact aan deze eisen voldoet. Naast de allerbeste kwaliteit hardware kijken we of de computer toekomst bestendig is en of de game pc binnen jouw vooraf gesteld budget past. Voor het samenstellen van een nieuwe desktop, waarmee jij de mooiste en nieuwste games kunt spelen is specifieke technische kennis een vereist. Custom Gaming geeft game pc advies om jou te voorzien van de benodigde kennis om een game computer samenstellen.

Pc advies

Naast game pc advies adviseren wij ook zakelijke klanten bij de aanschaf van een professionele computer. Het verschil tussen game pc en zakelijk advies is dat het doel geheel anders is. Bij Custom Gaming kun je je PC kopen en krijg je deskundig advies hoe jij de ultieme game pc kunt samenstellen die bij jouw past. Bij Custom Gaming houden we rekening met de specifieke behoeften van elke klant. Indien het doel zakelijk en professioneel gebruik is, passen we ons advies hierop aan. Binnen het PC advies worden alle specificaties van de toekomstige computer of pc upgrade in kaart gebracht. Gezamenlijk worden de verschillende opties bekeken en de voor- en nadelen besproken. Vervolgens is het aan jou om de uiteindelijke samenstelling van de computer te bepalen. Het uiteindelijke resultaat van het PC advies is een helder overzicht van de aspecten waar de computer aan zal moeten voldoen. Persoonlijk Pc advies is maatwerk, samen gaan we op zoek naar de ideale computer.

Contact opnemen

Bij Custom Gaming staat service hoog in het vaandel en daarom staan wij ten alle tijden voor jouw vragen klaar. Via onze live-chat, e-mail of telefoon is het mogelijk om contact met ons op te nemen. Via de live-chat of telefoon kunnen wij wanneer je maar wilt je brandende vragen stellen en je krijgt meteen antwoord. Daarnaast is het mogelijk om een bezoek te brengen aan onze showroom, onze experts staan klaar om jouw van deskundig advies te voorzien. Ook wanneer je zelf een game computer gaat bouwen.