Systemen van Custom Gaming

Welkom bij Custom Gaming, de specialist op het gebied van de meest unieke Game PC’s. Je kent ons van de naam Arctic Gaming, maar sinds 27 februari 2020 hebben we onze naam aangepast aan wie we echt zijn: Custom Gaming.

Op deze website bedienen we de gamers die zelf in staat zijn hun perfecte Game PC zelf samen te stellen via onze uitgebreide game-configurator.Custom gaming is de game specialist van de Benelux. Mocht je op zoek zijn naar een andere samengestelde Game PC, kun je beter terecht bij onze partner met een enorme keuze uit wel 25 modellen. Deze modellen zijn samengesteld op basis van de kennis van gamers uit de hele Benelux.

Wat maakt een game pc een game pc? Is elke computer met snelle hardware een game pc? Wij vinden van niet. Een game pc is een pc die van top tot teen is toegespitst op gaming. Dat betekent de snelste hardware van de hoogste kwaliteit en uitlsuitend van topmerken, de mooiste designs, de beste assemblage met het mooiste cablemanagement, en de beste koeling voor maximale prestaties en levensduur van je game pc.

Wij van Custom Gaming zijn gepassioneerde gamers met een passie voor hardware. Wij tackelen elke dag weer de uitdaging om zo veel mogelijk mensen aan een zo mooi mogelijke pc te helpen, perfect afgestemd op hun wensen. Dat doen we door middel van onze geweldige configurator, met het beste en mooiste assortiment, én onze vaste modellen, waar wij een selectie hebben gemaakt met een perfecte balans tussen prijs, prestaties en functionaliteit.

 

Stel nu zelf je game PC samen met onze premium selectie aan game PC hardware!

Maak een keuze uit een van onze zeer populaire vaste gaming modellen!

 

Zelf een game pc samenstellen

Het is bij Custom Gaming niet alleen mogelijk om een vast model te kopen, maar ook om zelf je game computer samen te stellen. Bij het samenstellen van je eigen game PC is normaal gesproken enige technische kennis vereist. Maar niet getreurd. Wij nemen je mee in onze game PC configurator bij de hand en leggen je alles stap voor stap uit!

Je start bij ons altijd met het kiezen van een behuizing. Vervolgens bouw je van daar uit stap voor stap je PC in een logische volgorde. Je bepaalt dus zelf alle onderdelen zodat jouw game PC aansluit bij de eisen van jouw favoriete games!

 
2 jaar garantie
Gratis Verzending
Premium keuzen
Premium bouw kwaliteit
 

Onze vaste game pc modellen

Naast het zelf samen stellen van je droom game PC kun je ook altijd kiezen voor een van onze vaste modellen. Deze game PC modellen zijn met zorg samengesteld om de beste game-ervaring te bieden voor de beste prijs.

Onze vaste game PC modellen variëren in prijs. Zo kun je altijd de keuze maken die het beste past bij jouw budget voor je nieuwe game PC.

 
2 jaar Garantie
Gratis Verzending
Direct leverbaar
Beste prijs/kwaliteit