Game Computer

Een game computer van Custom Gaming is altijd voorzien van de beste kwaliteit onderdelen. Daarnaast krijg je premium service en is je game pc geweldig goed gebouwd. Bij ons vind je de game computer die het beste past bij de games die jij speelt.

Je hebt standaard 2 jaar garantie op je game computer. Benieuwd naar wat we voor jou in huis hebben? Bekijk dan zeker onze vaste modellen of stel je game pc zelf samen!

Stel nu zelf je game PC samen met onze premium selectie aan game PC hardware!

Zelf samenstellen

Maak een keuze uit een van onze zeer populaire vaste gaming modellen!

Vaste Modellen

Pc-onderdelen van Custom Gaming

Wij voorzien je game computer van de beste onderdelen die op de markt verkrijgbaar zijn. Wij maken daarbij alleen gebruik van topmerken zoals Corsair, MSI, Gigabyte en Asus. Hierdoor kunnen wij de maximale kwaliteit van je game pc garanderen. De levensduur van deze game pc onderdelen is namelijk beter.

Ook is de garantieverlening van deze producten beter waardoor je bij een eventuele reparatie sneller bent geholpen. Ook zul je merken dat de onderdelen er bijna allemaal even flitsend uitzien. Een game pc mag namelijk veel meer zijn dan een supercomputer vanbinnen. Hij mag er namelijk ook geweldig gaaf uitzien. Als je besluit om je spaarcentjes uit te geven aan een game pc, dan moet je hem ook kunnen laten zien!

Game computer samenstellen

Als het je droom is om een game computer samen te stellen dan zit hier helemaal goed. Bij Custom Gaming kun je namelijk gebruik maken van de beste game computer configurator van Europa. Je kan elk onderdeel voor je nieuwe game computer helemaal zelf kiezen. Daarbij zul je zelf al gauw genoeg opmerken dat er alleen maar game pc onderdelen verkrijgbaar zijn van echte topmerken.

Een super dikke game computer kopen doe je dus bij Custom Gaming! Als je er echt niet uitkomen met het zelf samenstellen van je game computer dan kun je ons heel makkelijk bereiken.